Met trots willen wij u kennis laten maken met ons cateringbedrijf.

Cees de Cock Catering  is het resultaat van een wens die we al lang koesteren.
De wens om een eigen catering te beginnen tegen betaalbare prijzen.
Buffetten van eenvoudig tot exclusief.

U kunt op ons een beroep doen voor zowel kleine als grote feesten. Al onze buffetten worden aan huis of op locatie naar keuze afgeleverd.
De schotels zijn mooi gegarneerd en klaar om op uw buffettafel te plaatsen. De presentatie van de buffetten is afhankelijk van het aantal personen en het naar u keuze gemaakte buffet.
Serviesgoed en bestek worden ten aller tijden gratis meegeleverd. 

Vanaf 40 personen behoort het aankleden van de buffettafel, het uitserveren van de door u gekozen gerechten, de complete schoonmaak en de retounering van alle gebruikte materialen tot onze service.
Door zorg te dragen voor al deze faciliteiten voegen wij er een extra dimensie aan toe.

Wilt u een thuis of op het werk een feest houden? Dan komt er heel wat kijken bij de planning en uitvoering. Maar u hoeft natuurlijk niet alles zélf te organiseren. Cees de Cock Catering staat graag voor u klaar om de complete catering te verzorgen. Onze reputatie, ervaring en betrokkenheid zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van het feest … én van onze overheerlijke gerechten natuurlijk, waarbij kwaliteit, smaak en variatie vooropstaan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.